Werken bij

We draaien er niet omheen, het is hard werken bij IMS en je maakt vaak lange dagen. Maar dan kun je wel zeggen dat je een steentje bijdraagt een schone en veilige buitenruimte. Daarbij krijg je een plek in ons familiebedrijf waar hard werken beloond wordt en je de kans krijgt om je te ontwikkelen.

IMS B.V. (Incident Management Services) is een 24-uurs dienstverlenend bedrijf op het gebied van (milieu-) incident management.

Binnen ons team in Geldermalsen is ruimte voor een:

Coördinator/helpdeskmedewerker

 

Primaire taak is de telefonische ontvangst van alle binnenkomende meldingen op ons MELDPUNT Calamiteiten, Schades en Storingen. Hierop volgt de aansturing van specialistisch materieel en/of deskundig personeel. Ook de administratieve registratie van de gegevens en de verificatie/controle van de stappen in het afhandelingsproces horen bij deze functie.

De functie wordt in dagdienst ingevuld maar ook aangevuld met bereikbaarheidsdiensten in de avond, nacht, weekend en nationale feestdagen. Bereikbaarheidsdienst betreft 1 of 2 nachten per week en eens in de 3 of 4 weken een weekenddienst. De dagdienst wordt aangevuld met andere werkzaamheden. Ook volgt er een interne opleiding als coördinator ter plaatse bij multidisciplinaire calamiteiten.

Wij zoeken iemand met:

  • MBO werk-/denkniveau richting techniek (milieutechniek/civiele techniek)
  • stressbestendig;
  • communicatief vaardig;

Wij bieden:

  • een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf, waar de sfeer zich laat omschrijven als dynamisch, met als kernwoorden: groei, innovatie en vakmanschap;
  • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure:

Voor informatie kunt u contact opnemen met dhr. P. Kamminga, telefoon 06-22296779. Schriftelijke sollicitaties met uitgebreide CV kunt u richten aan: p.kamminga@imsbv.nl