IMG_2311 bijgeknipt

Meldpunt (milieu)incidenten

Via het centrale IMS meldpunt 06-53373406 zijn wij 24 uur per dag bereikbaar en lossen wij milieu-incidenten, calamiteiten, illegale dumpingen, schades en storingen in heel Nederland op. De calamiteitencoördinator van dienst beoordeelt de situatie en stuurt het juiste personeel en materieel ter plaatse om de doorgang van het verkeer op de weg, vaarweg , sluiscomplex of brug zo snel mogelijk weer op de rit te krijgen. Mede dankzij onze samenwerking met diverse partners door het gehele land, kunnen wij een uiterst snelle responstijd waarborgen.

Meldingen

De meldingen die bij ons centrale meldpunt binnenkomen zijn heel divers van aard. Ze lopen uiteen van milieu-incidenten, ongelukken, calamiteiten tot illegale dumpingen en meldingen van drugsafval en / of XTC. Al naar gelang de wensen van de opdrachtgever, kunnen wij worden ingeschakeld als meldpunt of als afhandelaar. Soms gaan onze werkzaamheden niet verder dan registratie. In andere gevallen verzorgen wij ook de afhandeling.

Registratie

Wij registreren alle binnenkomende via ons eigen meldingensysteem. Het komt ook voor dat wij meldingen verwerken in het onderhouds management systeem (OMS) van onze klanten. Vooraf leggen we samen met de klant de gewenste werkwijze vast.

Afhandeling

Per melding maken we een inventarisatie om te bepalen hoeveel personeel en materieel op pad gestuurd moet worden. Dit alles leggen wij ook weer duidelijk vast, zodat achteraf exact te achterhalen is wat de werkelijk inzet is geweest. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn voor afhandeling met bijvoorbeeld verzekeraars.

Meer weten?

Mocht u meer willen weten over onze beproefde werkwijze en de diensten die wij kunnen leveren? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Volg ons: