voorkeur 1

Over ons

IMS heeft specialistische kennis en al vele jaren ervaring met uiteenlopende incidenten. Bij elk incident zorgen wij voor een snelle een adequate inzet van vakkundig personeel en modern materieel. Wij kenmerken ons door het leveren van een totaalpakket bij het afhandelen van calamiteiten en incidenten.

Ervaring

Sinds 1996 staat IMS 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om snel en adequaat te reageren op calamiteiten en incidenten. Veiligheid, kwaliteit en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Onze opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, Provinciale Waterstaat, gemeenten, bedrijven en particulieren.

Samenwerking

Wij werken samen met een aantal vaste betrouwbare partners en met behulp van krachtig en innovatief materieel. IMS maakt deel uit van Van Doorn en heeft twee aandeelhouders: Van Doorn en ARA-adviesburo.

Onderdeel van Van Doorn

Moederbedrijf Van Doorn is sinds 1963 dé buitenruimtespecialist. Zij ontwerpen, vormen en onderhouden (bedrijfs-)terreinen, infrastructuur en groenvoorzieningen. Met als missie: een duurzame, mooie en veilige buitenruimte voor iedereen.

De bedrijfsonderdelen van Van Doorn maken dagelijks gebruik van elkaars expertise, materiaal en materieel. Zij delen kennis, expertise en versterken elkaar bij het werk.

IMS heeft daardoor, naast haar eigen materieel, ook de beschikking over bijvoorbeeld de botsabsorbers of de expertise van de geleiderailcollega’s bij Van Doorn. Vandaar dat wij ook kunnen doen wat we beloven.

 

Volg ons: