Incident management

Over ons

IMS heeft specialistische kennis en al vele jaren ervaring met uiteenlopende incidenten. Bij elk incident zorgen wij voor een snelle een adequate inzet van vakkundig personeel en modern materieel. Wij kenmerken ons door het leveren van een totaalpakket bij het afhandelen van calamiteiten en incidenten.

Ervaring

Sinds 1996 staat IMS 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om snel en adequaat te reageren op calamiteiten en incidenten. Veiligheid, kwaliteit en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Onze opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, Provinciale Waterstaat, gemeenten, bedrijven en particulieren.

Samenwerking

Wij werken samen met een aantal vaste betrouwbare partners en met behulp van krachtig en innovatief materieel. IMS maakt deel uit van de Leeuwenstein Groep en heeft twee aandeelhouders: Van Doorn Geldermalsen en ARA-adviesburo.

Onderdeel van de Leeuwenstein Groep

De Leeuwenstein Groep zorgt voor de totale groene en grijze buitenruimte en verkeersmaatregelen in heel Nederland. De Leeuwenstein Groep bestaat verder uit de zusterondernemingen:

Alle ondernemingen maken dagelijks gebruik van elkaars expertise, materiaal en materieel. Door onze bedrijven onder één en hetzelfde dat te bundelen is het voor ons nog makkelijker om samen te werken. We delen kennis, expertise en versterken elkaar bij het werk.

IMS heeft naast haar eigen materieel dus ook de beschikking over bijvoorbeeld de botsabsorbers van Dover of expertise van de geleiderailcollega’s bij Van Doorn. Vandaar dat wij ook kunnen doen wat we beloven.

 

Volg ons: