MAD_9969

IMS viert 25-jarig jubileum met klanten en relaties

Op 3 juni bestond IMS 25 jaar. Afgelopen vrijdag 18 november vierden wij dat samen met onze klanten en relaties bij Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Onder het genot van een hapje en drankje blikten we terug op de afgelopen 25 jaar en hieven we het glas op de toekomst.

Gift voor Fonds Slachtofferhulp Programma verkeer

Wij vroegen onze gasten, als ze iets wilden geven, om een gift over te maken aan het Fonds Slachtofferhulp Programma verkeer. Met dit programma richt het Fonds Slachtofferhulp zich op het hulpaanbod aan verkeersslachtoffers en hun nabestaanden. Ze onderzoeken of de hulp wel voldoet en kijken hoe het beter kan. Fonds Slachtofferhulp versterkt de (rechts)positie van slachtoffers en nabestaanden en faciliteren lotgenotencontact. Tot slot is er binnen het programma ook aandacht voor de verkeersveiligheid in Nederland.

Snelle en deskundige afhandeling incidenten

Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst. Wij hebben de kennis en ervaring in huis voor een snelle en deskundige afhandeling van tal van incidenten. Dankzij onze samenwerking met onze vaste partners door het hele land kunnen wij een uiterst snelle responstijd garanderen.

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem dan vrijblijvend contact op met Peter Kamminga (bedrijfsleider IMS) op telefoonnummer 06-22 29 67 79. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

IMS, uw betrouwbare partner voor 24/7 afhandeling van (milieu)incidenten.

Volg ons: